fbpx

Pharco

Pharco Corporation

Despre Pharco Corporation

Pharco Pharmaceuticals este compania mamă a grupului Pharco, fondată de Dr. Hassan Abbas Helmy în anul 1983. Grupul este format din 8 unități farmaceutice care operează pentru dezvoltarea, manufacturarea, promovarea, distribuția și exportul unei arii largi de produse originale și generice, sub numele Pharco, înregistrate ca medicamente, suplimente și produse de ingrijire externă.

Pharco este cel mai mare producător de produse farmaceutice în regiunea MENA (Middle East and North Africa), focusată pe cercetare, manufacturare și comercializarea produselor farmaceutice. În prezent, Pharco numără peste 8000 de angajați și peste 750 mil de produse în anul 2019, reprezentând liderul pe piata de farmaceutice din Egipt. Pharco exportă produsele sale în peste 50 de țări din toată lumea.

Scopul Pharco este de a oferi produse eficiente și sigure, fiind accesibile pentru toți pacienții. Dr. Sherine Hassan Abbas Helmy ( CEO-Pharco) conduce orgnizația de peste 30 de ani, cu o vastă experiență câștigată de la tatăl său, fondatorul Pharco, Dr.Hassan Abbas Helmy.