fbpx

Pharco

Pharco Corporation

Despre Pharco Corporation

Pharco Pharmaceuticals este compania mama a grupului Pharco, fondata de Dr. Hassan Abbas Helmy in anul 1983. Grupul este format din 8 unitati farmaceutice care opereaza pentru dezvoltarea, manufacturarea, promovarea, distributia si exportul uneii arii largi de produse originale si generice, sub numele Pharco, inregistrate ca medicamente, suplimente si produse de ingrijire externa.

Pharco este cel mai mare producator de produse farmaceutice in regiunea MENA (Middle East and North Africa), focusata pe cercetare, manufacturare si comercializarea produselor farmaceutice. In prezent Pharco numara peste 8000 de angajati si peste 750 mil de produse in anul 2019, reprezentand liderul pe piata de farmaceutice din Egipt. Pharco exporta produsele sale in peste 50 de tari din toata lumea.

Scopul Pharco este de a oferi produse eficiente si sigure, fiind accesibile pentru toti pacientii. Dr. Sherine Hassan Abbas Helmy ( CEO-Pharco) conduce orgnizatia de peste 30 de ani, cu o vasta experienta castigata de la tatal sau, fondatorul Pharco, Dr.Hassan Abbas Helmy.