fbpx

Pharco

casa shalom

Donatii Casa Shalom

Pharco a colaborat cu Casa Shalom si de fiecare data cand a fost posibil, a raspuns solicitarilor de donatii in sprijinul parsoanelor din ingrijirea acestei asociatii. Pharco a donat produse ce au fost distribuite pe parcursul a 6 luni catre persoane fizice cu nevoi sociale, la alte ONGuri, case de batrani, institutii sociale pentru persoane cu dizabilitati, biserici, scoli, spitale si medici de familie din judetele Dambovita, Ilfov, Prahova, Arges, Giurgiu, Galati, Braila, Sibiu, Calarasi, Olt, Dolj, Vaslui si Constanta.

 

O parte din aceste bunuri au ajuns chiar si dincolo de granitele Romaniei: in Republica Moldova, in Chisinau si Kahul, in Italia pentru un grup de romani din Roma, in Grecia pentru un grup de refugiati sirieni etc.

 

“Noi, Casa Shalom, impreuna cu miile de beneficiari, dorim sa va multumim pentru donatia generoasa si pentru colaborarea cu asociatia noastra. Beneficiarii nostrii au fost extrem de multumiti iar produsele dumneavoastra au fost foarte bine primite si apreciate. 

 

Cu stima,

Rodica Socaci, Director

Asociatia Casa Shalom”

 

Lasă un răspuns