fbpx

Pharco

calm safe

Gestionarea tulburarilor de somn printr-un remediu natural

Insomnia este o tulburare a somnului care se manifesta prin probleme de a dormi. Aceasta poate fi pe termen scurt (acută) sau poate dura mult timp (cronică). Insomnia acută durează de la o noapte la câteva săptămâni. Insomnia este cronică atunci când are loc cel puțin 3 nopți pe săptămână timp de 3 luni sau mai mult.

Cauzele insomniei depind de tipul de somnolenta pe care o experimentati. Insomnia pe   termen scurt poate fi cauzată de stres, de un eveniment traumatizant sau de schimbari in obiceiurile dvs. de somn. Insomnia cronică durează cel puțin trei luni și este de obicei secundară unei alte probleme sau unei combinații de probleme, inclusiv: afecțiunile medicale care fac mai dificil somnul, cum ar fi artrita sau durerea de spate sau aspecte psihologice cum ar fi anxietatea sau depresia.

Factorii de stres acuti, precum stresul la munca sau conflictul interpersonal influenteaza starea de insomnie. Insomnia acuta este foarte comuna si de obicei este un fenomen de tranzitie, care este eliberat dupa disparitia factorilor de stres.

Cum putem imbunatati calitatea somnului prin remedii naturale?

Organizatia mondiala a sanatatii estimeaza ca 80% din populatia tarilor dezvoltate inca se bazeaza pe medicina traditionala, mai ales pe plante medicinale.

Eficacitatea terapeutica a plantei “Passiflora Incarnata” a fost demonstrata prin evaluarea pre-clinica si studii medicale in diferite conditii ale bolii. Aceste studii arata ca medicamentele indigene reprezinta o noua modalitate de tratament pentru boli precum: anxietate, insomnie, convulsii, disfunctii sexuale, tuse, cancer si sindromul postmenopausal.

Care sunt efectele benefice pe care „Floarea Pasiunii” le aduce atunci când vine vorba de somn?

Această floare uimitor de frumoasă este intalnita in America, unde înflorește în mai multe varietăți și forme și este cultivată pentru florile sale, iar altele pentru fructele comestibile ale acesteia. Timp de secole, pentru a ajuta oamenii să se relaxeze și, în cele din urmă, să doarmă, s-au căutat și componente care sa aduca aceste beneficii in Passiflora incarnata.

„Floarea Pasiunii” sau „Passiflora Incarcata” cu efecte benefice asupra somnului, incat induce un somn nocturn calitativ. In plus, floarea pasiunii este cunoscuta ca avand efecte de relaxare asupra musculaturii, reducand tensiunea acesteia, ceea ce ajuta in a te bucura de un somn linistit.

calmsafe somn pharco

Cu ce produs poate veni in ajutorul tau Pharco?

Calmsafe contine CEA MAI MARE CANTITATE de extract Passiflora per caps (230 mg) si un continut ridicat de isovitexin (1,5%). Calmsafe are actiune relaxanta simultana pe sistem nervos si cel muscular. Poate fi benefic în reducerea spasmelor, care apar la nivelul musculaturii netede (abdominale, urinare etc.), produse de stres și emoții. Poate fi de ajutor în reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de linişte şi calm, contribuind la armonizarea stării psiho-emoţionale si ajută la eliminarea tensiunilor psihice care împiedică instalarea somnului.